vloerenwijzer

Luxaflex® Powerview® Motorisation

is de nieuwe manier van comfort wanneer het gaat over raamdecoratie. Stel je eens voor dat je met een druk op de knop een scenario activeert voor het kijken van een goede film, of wanneer je naar bed gaat of als je opstaat. Jouw zonwering komt dan precies in de door jou vooraf ingestelde stand te staan. Door de gehele ruimte te bedienen met een speciaal daarvoor ontworpen afstandsbediening of met je smartphone tablet of ipad. Ideaal toch? Kom gerust eens bij ons uw vertrouwde dealer kijken naar de mogelijkheden wij hebben een demonstratieopstelling in onze shop in Almere.

Kan dat met ieder product?

Deze bedieningsvorm kan worden toegepast op jaloezieën, duette, plissé, rolgordijnen, silhouette. En zal worden uitgebreid tot iedere denkbare vorm van raamdecoratie en zonwering zowel binnen als buiten. Wij, uw luxaflex dealer Almere kunnen de gehele installatie voor u verzorgen voor het echte gebruiks-gemak. Kijk eens in de appstore van uw smartphone om eens met de app te spelen. U zult zien hoe gemakkelijk het is om een scenario in te stellen. PS. de motoren zijn gevoed op batterij zodat lelijke draden e.d. verleden tijd zijn!

Pebble®?? wat is dat dan?

De druppelvormige bediening welke te zien is op het filmpje is een Pebble®. Wat Luxaflexiaans* is voor afstandsbediening houder. Welke als je deze omgekeerd op tafel legt een prachtig design stukje is. Wanneer je de afstandsbediening oppakt gaan direct de led verlichting achter de bedieningsknopjes schijnen waardoor er een duidelijk geheel ontstaat. Wanneer je liever een vaste bedieningsplek op de wand prefereert bestaat er de mogelijkheid om de afstandsbediening te plaatsen in een wandring. Welke in wit zwart en zilver geleverd wordt. Om de Powerview® producten met een app te bedienen is er de Hunter Douglas Hub nodig. Welke op de router van uw netwerk wordt aangesloten. Eventueel kunnen wij uw luxaflex dealer Almere voorzien in extra apparatuur zoal bijvoorbeeld een data-switch. Om te zorgen dat u voldoende poorten overhoud voor uw huidige apparatuur.

*Betekenis Luxaflexiaans : een bijzondere gave van een bijzonder bedrijf met nederlandsche oorsprong om voor de meeste producten een niet zo voor de hand liggende merknaam te kiezen welke uiteindelijk na verloop van tijd als productnaam wordt vermeld in de Dikke van Dale.

Facebook[custom-facebook-feed]